WEEKEND Z DZICZYZNĄ I WINEM
Nasze kulinarne weekendy wracają…
Wszystkich miłośników dań z dziczyzny i dobrego czerwonego wina zapraszamy na kulinarną przygodę do naszego Koziołka. W czasie Państwa pobytu przygotujemy dania ze znakomitej zdrowej dziczyzny, serwowane z czerwonymi winami włoskimi i z RPA.
22-24 listopada 2024
(od kolacji w dniu przyjazdu do obiadu w dniu wyjazdu)
Cena: 490zł/os.
Dzieci 5-10 lat: 245 zł/os.
POBYT W POKOJU 2-OSOBOWYM ZAWIERA:
- kolację przy grillu w dniu 22.11 z degustacją nalewek
- 2 śniadania w formie stołu szwedzkiego
- 2 obiady w sali restauracyjnej
- 1 kolację uroczystą z dziczyzną oraz czerwonym winem.
Uczta będzie inspirowana naturą, zaserwujemy min. carpaccio z sarny, rosół z bażanta, gulasz z dzika.
W RAMACH ATRAKCJI PROPONUJEMY:
- turniej strzelecki z wiatrówek z dyplomami i medalami
- seans w saunie suchej w sobotę w godz 16-19
- wycieczkę rowerową w Puszczy Piskiej z przewodnikiem
- spływ kajakowy Pisą lub kajaki na starorzeczu (zależnie od pogody)
- konkurs NIESPODZIANKA z nagrodami
Wśród uczestników pobytu wylosujemy 2 osoby nagrodzone weekendowym pobytem w ustalonym z recepcją terminie.
W dniu wyjazdu będziecie mogli zakupić nasze wyroby ; pierogi faszerowane mięsem, ukraińskie, z farszem z kaczki, paprykarz z morskich ryb, chleb na naturalnym zakwasie z ziarnami (wymagane zamówienie do dnia 16.11.2024)
INFORMACJE I REZERWACJA:
Rezerwacji prosimy dokonywać telefonicznie 86 278 23 17 lub email: recepcja@owkoziol.pl
Potwierdzeniem rezerwacji będzie wpłacony zadatek 200 zł/os na poniższe konto:
PKO BP 72 1020 1332 0000 1202 0033 7816